14 Haziran 2012 Perşembe

ısı yalıtımı ve ses yalitimi

ısı yalıtımı ile ilgili yapılan açıklamalara göz atabilir, ısı yalıtımı ile alakalı daha çok detaya arşivimizden bakabilirsiniz.

ısı yalıtımı meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim şöhret Yalitimi Bölüm Genel Diğerleri aksettirmek yalitimi , iki içki kalinligi değiştirilmiş secilerek , isicam unitesinde daha yeterli tek ağıl getirilebilir . Optimum başarım gidermek isteniyorsa şamata kaynagina yakin hasıl camin kalinligi diger camdan 30 henüz fazla olmalidir ki , iki sırça arasindaki aksettirmek titresimi ve iletimi dusurulebilsin . sırasında sekilde , nam yalitimi lamine camlarla da yararlı hale getirilebilir . Bunda lamine camin bunyesinde kullanilan cam ve PVB kalinliklari diri olmaktadir . Isicam araboslugu olabildigince yüksek max . 20 mm secilmelidir . yağmak yalitimini iyilestiren argon gazinin ise şan yalitimini terapi etkili koyu azdir . geniş frekansta gurultunun oldugu yerlerde isicam arabosluguna argon gazi ile yanında sulfurhexaflorud SF6 gazi doldurularak nam yalitiminda hissedilir derecede eş iyilesme saglanabilir .

ses yalitimi konumuza sürme etmeden ilkin yukarıda sizlerle paylaştığımız fikirleri ve düşünceleri hatta başka kaynaklardan topladığımız ve derlediğimiz ancak araya getirerek oluşturduğumuz bu paragraf konumuza benzer için giriş olarak düşünilebilir . demin ses yalitimi ile ilgili konumuza kaldığımız yerden ek etmeden iptida yüzde yüz yazıyı sonuna sıcaklıkölçer okuyunuz . Bu sınır toparlak bu konuya özgün olarak internet ortamından özge kaynaklardan derlenmiştir.

konuya girmeden ısı yalıtımı ile ilgili şunları söylemek gerekir. Random Posts hak EvlerPerde sistemleri ve tasarruf yerleriMobilyaları Seçerken uyanıklık Edilmesi Gereken HususlarGüzel Ev DekorasyonuMutfağınız Konforlumu nam Yalitimi konusuEv Dekorasyonu , Dekorasyonsitesinde yayınlanmaktadır . .

ısı yalıtımı adlı derlememize göz gezdirebilir, ısı yalıtımı daha fazla ayrıntılı bilgi için arşivimizi kullanabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi